* Natuurlijk met het redactioneel van hoofdredacteur Guido van Oss en de Nuutjes die verzorgd worden door de redactie (Jane Cress, Corné Hanssen, Wendy Jansen, Susanne Kamerling, Michelle Verpaalen en Maaike de Wijs)
* David Engelhard bespreekt in zijn column “Papiertje” het vertrouwen van mensen.
* In “Verre vrienden, wat een genot” onderzoekt Maaike de Wijs de voor- en nadelen van de uitwisselingsprogramma’s tussen Nederlandse en Chinese scholen.
* De ogen waren in het Westen steeds gericht op Trump en Kim Jong-un, maar hoe staat het eigenlijk met de verhouding tussen Noord-Korea en China? Michiel Hoogeveen gaat op onderzoek uit.
* Jessica Sun, echtgenote van de vaste gastschrijver van China Nu Ed Sander, beschrijft 9 Nederlandse gebruiken die in Chinese ogen vreemd lijken. Humoristisch en hier en daar de spijker op zijn kop. Zijn er ook 9 Chinese gebruiken die voor Nederlanders vreemd overkomen?
* Actueel is het nieuwste werk van Ian Buruma “Tokio mon Amour”. Sex en xenofobie in Japan, maar Guido van Oss biedt in zijn bespreking van dit boek naast bewondering ook enig weerwerk.
* Een kleurrijke reportage van Alex van Egmond over “Yangshuo, het Chinese Arcadië”, een dorpje in het karstgebergte van Guangxi.
* Guido van Oss interviewt de cardiologe Youlan Gu, Nederlandse maar van Shanghainese afkomst. Met o.a. eenvoudige adviezen voor een gezond leven of je nu in Groningen of in Shanghai woont.
*Janne Cress loopt rond in Holland Village, een wijk in Shanghai. De huizen hebben verdacht veel weg van die blauwe KLM-huisjes….
*Fred Sengers bespreekt “The dawn of Eurasia” van Bruno Macães en Ed Sander bespreekt “Trickle-down censorship” van J.F.K. Miller.
* Op de achterflap een gedicht van Yang Kang “Gele Rijst”, vertaald door Maaike de Wijs