Binnenkort weer online!

Beste vrienden van de VNC,

We zijn verheugd jullie te laten weten dat we momenteel bezig zijn met het verfrissen en verbeteren van onze website. Onze vernieuwde website laat nog even op zich wachten – we zijn er hard mee bezig en verwachten deze in juli te kunnen tonen.

Onze digitale ChinaNU+ is klaar en inmiddels verstuurd naar de leden! We zien er naar uit deze ook op de nieuwe site met jullie te delen.

Misschien ten overvloede, maar al het werk wordt gedaan door vrijwilligers, actieve leden.

Het bestuur van de VNC heeft het genoegen u uit te nodigen tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering (ALV).


Deze vergadering zal worden gehouden op zaterdag 29 juni 2024 in de
vergaderzaal van restaurant Asia Plaza, (bereikbaar via Nijenoord Allee of Hoevestein 217) te Wageningen.
Na de vergadering zal dhr. Frans Greidanus een lezing geven over zijn bezoek aan China in mei van dit jaar. Dhr. Greidanus is gasthoogleraar aan Zhejiang University in Hangzhou en sinds kort ook aan Jiangnan University in Wuxi. Tevens is hij mede directeur van het "Institute for Intellectual Property Management" van Zhejiang University. Tijdens zijn lezing zal hij ingaan op zijn ervaringen gedurende zijn recente reis in China en die in een bredere context plaatsen.

Na afloop bestaat de mogelijkheid (optioneel) tegen gereduceerde prijs in het restaurant een buffet lunch met drankje te gebruiken ad € 25 p/p. Indien u hiervan gebruik wil maken verzoek wij u dit bij de aanmelding aan te geven.

Dank voor jullie geduld en blijf op de hoogte. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort weer op onze vernieuwde website te verwelkomen!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon met ons in contact komen? Stuur dan een e-mail naar: info@vnc-china.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Het VNC team